Your resource for the Romanian sim racing scene

Motorpark România – Radu Dumitrescu: idila continuă

Dublă victorie pentru Radu Dumitrescu în primele etape ale noului sezon ROTAC, la bordul unui Porsche Cayman.

Dumitrescu a încheiat sezonul din Racing League Romania powered by BMW pe poziția a patra pentru West Competition Racing, apoi și-a început programul competițional cu o participare la ROTAC în acest an. Noul calendar al seriei de time attack a programat pe Motorpark Romania o etapă sâmbătă și cea de-a doua duminică (în sensul invers de parcurgere a traseului).

După ce s-a impus în RLR în martie pe circuitul de casă la bordul M3-ului E30 DTM și a demonstrat ulterior la Gaming Marathon pe 1 mai că și cu mașini de stradă tot deține secretul victoriei, Dumitrescu a transpus același ritm puternic și pe circuitul real din comuna Adâncata. Sâmbătă a învins 10 adversari, stabilind un reper de 1:57.046 la categoria SuperSport, iar duminică a ajuns chiar la 1:55.902 într-o manșă în care a avut 7 oponenți, însă marja sa de victorie a depășit o secundă.

Dumitrescu devine astfel favorit la titlul categoriei sale, în program urmând deplasările pe Transilvania Motor Ring în iulie, respectiv august, înaintea finalei de pe Motorpark ce va avea loc pe 26 septembrie. În 2020, contextul global îi împiedică pe concurenții ROTAC să mai efectueze așteptata deplasare pe Hungaroring.