Your resource for the Romanian sim racing scene

Smart Driving se alătură Racing League Romania powered by BMW

Sezonul al șaselea al Racing League Romania vine cu un nou partener, menit să cultive tranziția de la virtual la real. Smart Driving și RLR împărtășesc convingerea că sim racing-ul este baza potrivită pentru formarea viitorilor campioni de circuit, după modelul ilustrat chiar în vecinătate de Norbert Michelisz și mulți alții.

Membrii activi ai comunității RLR vor beneficia de o serie importantă de reduceri la toate serviciile oferite de către Smart Driving: cursuri de conducere defensivă sau sportivă, track days, lap challenges, închirieri mașini. Orice sim racer cu prezențe în cadrul etapelor din sezonul al șaselea al RLR (Liga Semi-Pro, Serverele 3 și 4) va putea solicita vouchere nominale cu discount de 10%, iar componenții Ligii Pro vor primi o reducere de 25%.

Totodată, Smart Driving va conlucra împreună cu RLR pentru un shootout la finalul sezonului, la care vor participa primii trei din clasament care sunt novici în pilotajul real. Evoluțiile acestora pe Motorpark România vor fi analizate de către instructori, iar câștigătorul va beneficia de o participare la prima etapă a ROTAC 2021 cu totul inclus – mașină de concurs, asistență, taxe, consumabile.

Piloții clasați pe 3 și 4 în campania recent încheiată, Victor Nicolae și Radu Dumitrescu, vor concura în RLR pentru echipa Smart Driving, creată sub bannerul West Competition Racing. Pilotul de rezervă al structurii este o revelație a ultimelor etape din primăvară, Cezar Toader.

Detaliile acestui parteneriat au fost discutate în ediția a patra a emisiunii eGames Report, iar înscrierile în Sezonul 6 al Racing League Romania powered by BMW sunt deschise pe forumul competiției.