Your resource for the Romanian sim racing scene

Brian Crossett câștigă etapa a doua din DRS Sim Rally, USA

Etapa a doua din cadrul Digital Rally Series s-a desfășurat în Statele Unite ale Americii, mai exact în statul New England. 66 de echipaje au luat startul pe probele de macadam.

Omul locului, americanul Brian Crossett pe Ford Fiesta R5 MKII câștigă raliul în fața lui Roland Biro-Ambrus în același model la o diferență de 32,2 de secunde. Câștigătorul primei etape a sezonului, portughezul Miguel Nobrega încheie pe 3 la 49,9 de secunde față de lider.

Polonezul Przemek Rudzki obține din nou o victorie la pas în clasa R2. Acesta a fost urmat pe podium de  finalndezul Esa Ahonen la 1 minut și 39 de secunde și Robert Prepeliță la 2 minute și 36 de secunde. Toti trei au folosit aceeași mașină, Ford Fiesta R2.

La clasa H2 Classics, portughezul  Simao Pereira câștigă fără emoții etapa la bordul  Fiat-ului 131 Abarth Rally. Bogdan Cărămidaru pe VW Golf GTI încheie pe locul secund la 59,3 secunde față de Simao. Podiumul a fost completat de Bogdan Moldovan-Opel Kadett C GT/E la o distanță de 1 minut și 49 de secunde.

În clasamentul general, Miguel Nobrega își menține șefia cu 43 de puncte, fiind urmat îndeaproape de Roland Biro-Ambrus cu 40 de puncte și Ricardo Santos cu 30 de puncte.

Runda a treia a pornit deja la drum, Germania fiind gazda concurenților din DRS Sim Rally, cursa urmând să se încheie pe 9 Aprilie.

DRS Sim Rally Championship este susținut de MetaRallyClub și am o idee. Parteneri strategici: Racing League Romania, Allstars F1RO, RVDC. Parteneri media: Rallymax, RPM Racing ro, Autoștiri.ro, FanRally.ro, SimRace.ro.