Your resource for the Romanian sim racing scene

Roland Biro obține victoria în Germania

Runda cu numărul 3 din Digital Rally Series s-a desfășurat pe probele de asfalt din Germania, concurenții având de înfruntat trasee tehnice și condiții mixte.

Roland Biro pe Ford Fiesta R5 reușește prima sa victorie la OPEN și R5. Acesta a purtat o luptă foarte strânsă cu portughezul Miguel Nobrega, tot pe Ford Fiesta R5. Diferența dintre cei doi la final de cursă a fost de 1,6 secunde. Ricardo Santos-Ford Fiesta R5 încheie pe 3 la 33 de secunde în spatele lui Biro.

Polonezul Przemek Rudski pe Ford Fiesta R2 obține o nouă victorie categorică la Clasa R2 și se apropie de titlu. La 1 minut și 20 de secunde în spatele său a încheiat Sergei Baranovski-Ford Fiesta R2, iar Răzvan Pahonțu-Peugeot 208 R2 vine pe 3 la 1 minut și 27 de secunde față de lider.

Bogdan Cărămidaru pe VW Golf GTI câștigă la H2 Classics, acesta reușind să se impună cu o mașină cu tracțiune față. Câștigătorul primelor două runde, portughezul Simao Pereira pe Fiat 131 Abarth s-a mulțumit cu locul secund, diferența dintre cei doi fiind de 10,5 secunde. Andrei Pădure-Alpine A110S a terminat pe 3 la 1 minut și 2 secunde în spatele lui Bogdan.

La general, Biro urcă pe 1 cu 65 de puncte, fiind urmat la doar două puncte de Nobrega, iar Santos își menține poziția a treia cu 48 de puncte. Odată cu runda din Germania, portughezii de la RS Motorsport devin campioni la echipe cu două etape înainte de final.

Runda a patra a început deja, probele rapide de macadam din Polonia fiind pregătite pentru piloții din DRS. Raliul se va termina pe data de 16 Aprilie.

DRS Sim Rally Championship este sponsorizat de MetaRallyClub și Am o idee. Parteneri strategici: Racing League Romania, AllStars F1RO, RVDC. Parteneri media: RPM Racing Ro, RallyMax, Autoștiri.ro, FanRally.ro, SimRace.ro